SONA A GUITARRA 2013

 Musica, cançons i altres obsessions.

poster-concerts-20131

Concert 1

Què és el SONA A GUITARRA?

 

És el nom que hem creat per denominar totes les activitats musicals que es realitzen a Òdena dins el marc del CURS INTERNACIONAL D’ORQUESTRA DE GUITARRES I ALTRES INSTRUMENTS i del CONCURS INTERNACIONAL D’INTERPRETACIÓ MUSICAL PER A JOVES que està adreçat a alumnes a partir dels 9 anys d’edat d’Escoles de Música i Conservatoris Professionals i Superiors d’arreu. El treball que es realitza és el treball del repertori d’orquestra adequat a l’alumnat participant i la tècnica de direcció amb el mestre David Murgadas. No hi ha límit d’edat.

Enguany, i aprofitant el nostre cinquè aniversari, ampliem la participació, no només als guitarristes sinó també a alumnes d’altres instruments amb la idea de treballar i ampliar el ventall de timbres sonors i conèixer el funcionament d’altres instruments tot sent instrumentistes i directors d’orquestra.

D-16641-0054

L’any passat i  per incentivar el treball dels joves guitarristes vàrem crear el  1er CONCURS INTERNACIONAL DE GUITARRA PER A JOVES.

Aquest any amb motiu del cinquè aniversari repetim i fem el 2n CONCURS INTERNACIONAL D’INTERPRETACIÓ MUSICAL PER A JOVES incorporant el Concurs Internacional de Música de Cambra.

IMG_9490

Tenim el plaer aquest any de tornar a convidar a la guitarrista mexicana (d’origen rus) Nadia Borislova que ens acompanyarà durant tot el curs i junt amb el guanyador del concurs de guitarra de la passada edició Adam Ruedas, realitzaran el concert inaugural. Cal dir la Nadia Borislova serà membre del jurat del SONA A GUITARRA, ÒDENA 2013.

També convidem al guitarrista català Fernando Rodríguez, professor a l’Escola Luthier de Barcelona i al Conservatori de Vila-seca que junt amb la Nadia Borislova i el David Murgadas realitzaran classes magistrals on es treballarà la tècnica específica de les obres, la musicalitat, el fraseig i la comunicació

Inaugurem el Curs el dimecres dia 26 de juny a les 20 hores amb una Taula Rodona on, els artistes convidats parlaran i exposaran el paper de la guitarra a les Escoles i Conservatoris i la seva intervenció en formacions de cambra i orquestra experiències personals tot interactuant amb el públic assistent.

Evidentment recomanem que no us perdeu els  CONCERTS que s’organitzen dins el marc del SONA A GUITARRA, ÒDENA 2013. D’alta qualitat escènica i musical.

  • Idioma: