David Murgadas

 

SONA A GUITARRA. SERRATEIX 2018.

PREPARANT EL Xè ANNIVERSARI. 
Organitza l’Ajuntament de Viver i Serrateix/ Patronat d’Amics de Serrateix.

https://ca.wikipedia.org/wiki/Santa_Maria_de_Serrateix

Mantindrem la bona energia, la bona entesa, el bon treball musical i corporal amb els professors que ja coneixeu  : Cecili Ruedas, Stan Bozhkov i David Murgadas sempre agraint als pares i mares dels alumnes pel seu recolzament i a tots els col.laboradors, espònsors i patrocinadors, a la confiança en el projecte de l’Ajuntament de Viver i Serrateix i a l’Escola de Música de Navàs, on fem el primer concert.

Un curs molt interessant per la maduresa que ha adquirit durant nou estius  i en el que han participat al voltant de 230 alumnes de diferents nivells.

Molta música. Molta guitarra i molta salut.

DAVID MURGADAS

Professor i director artistic

Xè CURS INTERNACIONAL

D’ORQUESTRA DE GUITARRES.  TÈCNIQUES DE DIRECCIÓ. IMPROVISACIÓ

i EDUCACIÓ POSTURAL

VIIè CONCURS INTERNACIONAL

PER A JOVES GUITARRISTES

JUNY de 2018

 

2 Comments

  1. David Murgadas ha dit:

    Hola amics, companys, músics en general. Espero disfruteu de la meva nova web. Estic treballant amb ella per fer-la el més útil possible. Hi podeu deixar comentaris, suggerències i el que hi creieu convenient. Tot sigui per la música, la guitarra i l’art en general.
    Benvinguts

  2. promotion site ha dit:

    Només volia escriure unes línies per dir-li al seu lloc realment genial! He estat buscant aquest tipus d’informació per un llarg temps .. No sòl contestar als missatges, però jo en aquest cas. WoW gran fabulós.

Deixa un comentari

  • Idioma: