David Murgadas

Hola amics i companys. Ja es a punt el

SONA A GUITARRA. SERRATEIX 2016.

El 30 de juny al 3 de Juliol
Organitza l’Ajuntament de Viver i Serrateix/ Patronat d’Amics de Serrateix

Aquesta vuitena edició canviem de lloc. Al marc incomparable del poble de  SERRATEIX a la comarca del Berguedà (Barcelona). A plena natura i disfrutant del Monestir de Santa Maria de Serrateix on farem les classes i el concert final.

https://ca.wikipedia.org/wiki/Santa_Maria_de_Serrateix

En aquesta  edició, que serà la vuitena, mantindrem la bona energia, la bona entesa, el bon treball musical i corporal amb els professors que ja coneixeu  : Cecili Ruedas, Stan Bozhkov i David Murgadas sempre agraint als pares i mares dels alumnes pel seu recolzament i a tots els col.laboradors, espònsors i patrocinadors, a la confiança en el projecte de l’Ajuntament de Viver i Serrateix i a l’Escola de Música de Navàs, on fem el primer concert.

Un curs molt interessant per la maduresa que ha adquirit durant set estius  i en el que han participat al voltant de 220 alumnes de diferents nivells.

Podeu veure tota la informació a la pestanya

SONA A GUITARRA. SERRATEIX 2016

Molta música. Molta guitarra i molta salut.

DAVID MURGADAS

Professor i director artistic

VIII CURS INTERNACIONAL

D’ORQUESTRA DE GUITARRES.  TÈCNIQUES DE DIRECCIÓ. IMPROVISACIÓ

i EDUCACIÓ POSTURAL

V CONCURS INTERNACIONAL

PER A JOVES GUITARRISTES

del  30 de JUNY al 3 de JULIOL de 2016

 

2 comentaris

  1. David Murgadas escrigué:

    Hola amics, companys, músics en general. Espero disfruteu de la meva nova web. Estic treballant amb ella per fer-la el més útil possible. Hi podeu deixar comentaris, suggerències i el que hi creieu convenient. Tot sigui per la música, la guitarra i l’art en general.
    Benvinguts

  2. promotion site escrigué:

    Només volia escriure unes línies per dir-li al seu lloc realment genial! He estat buscant aquest tipus d’informació per un llarg temps .. No sòl contestar als missatges, però jo en aquest cas. WoW gran fabulós.

Deixa un comentari

  • Idioma: